2013. szeptember 11., szerda

Halló, itt az új blog beszél!

Pontosan két éve annak, hogy először megérkeztem Amerikába. Igazán jöhetne valami poszt arról, hogy hű, mennyire repül az idő, és ha teljes egy évet hosszabbítottam volna, akkor most indulnék haza onnan hamarosan, egy fárarasztó, munkával teli nyár után. 
Biztos vannak páran, akik szeretnének ilyesmit olvasni, de most sokkal fontosabb dolgaink vannak ennél. Feltűnhetett, hogy még mindig nem fejeztem be az America Fuck Yeah Trip beszámolóit. A jó hír az, hogy valamikor be fogom. Valószínűleg sok-sok képes, kevés szöveges beszámolókkal, de be fogom. A rossz hír az, hogy ez nem most fog megtörténni, ennél ugyanis sokkal fontosabb dolgom van.
Mégpedig az, hogy hivatalosan és ünnepélyes keretek között bejelentsem az új blog indulását. 



Igazából a link és a kép is ugyanoda visz. Ahogy tőlem már megszokhatták az emberek, olyan címet választottam, amit csak azok tudnak megjegyezni, akik tudnak angolul. Hogy miért? Mert egy szemét dög vagyok, azért. Olyannyira, hogy néha még saját magamnak sem sikerül helyesen leírnom a saját blogom címét. De mivel jól hangzik az a bizonyos cím, így megérte a dolog. Ugye? 
A legjobban mindenki úgy jár, ha beteszi az oldalt a könyvjelzői/kedvencei közé, és akkor könnyen meg fogja találni. Bár biztos vagyok benne, hogy egy "Bebe Walesben" Gugli-keresés is ki fogja dobni.
Tessék odamenni, feliratkozni, szeretni, olvasni, kommentelni, amit a blogokkal szokás, mert nagyon sokat dolgoztam vele, és még fogok is. Legalábbis eleinte biztosan, amíg meg nem unom a blogolást.

A másik újdonság, hogy az új blognak létrehoztam egy Facebook-oldalt. Manapság sokan csinálják ezt, igazából már ennél a blognál is gondolkodtam valami hasonlón, de a lustaság mindig győzött. Érdemes oda is elnézni, mert nem csupán a friss bejegyzésekről lehet majd nagyon hamar értesülni, de lesznek képek, apróbb szösszenetek, helyzetjelentések, amik csak Facebookra fognak felkerülni, mert nem szeretnék egy egész bejegyzést áldozni rájuk. 



Természtesen úgy lehet a legkönnyebben megtalálni, ha like-oljátok. Olyan szomorú az 3 likeocska (ami mostanra már 5), tornásszuk fel kicsit a számot, hogy boldog lehessek. Ó, és elképzelhető, hogy lesznek majd Facebookos nyereményjátékok is majd. Egyszer. Valamikor.

Ennyi lett volna a szolgálati közlemény, mindenki visszatérhet a vacsorájához, ebédjéhez, reggelijéhez, attól függően, a Föld melyik oldalán tartózkodik éppen. 
Hamarosan találkozunk!

2 megjegyzés: