2011. november 20., vasárnap

GISHWHES

Avagy  nem tudom, mikor fogok legközelebb épkézláb blogbejegyzést hozni, mert a következő másfél hétben, mikor éppen nem Hálaadáson veszek részt, erőteljesen kincset fogok keresni.

Na jó, ez nyilván nem így lesz, ha akarnék sem tudnék ennyi időt ezzel a játékkal tölteni, de ki tudja, talán mégis. Rengeteg mindent kell beszereznie a csapatunknak, hogy nyerhessünk. És hogy miért ilyen fontos az egész?

A főnyeremény, illetve az egyetlen nyeremény, hogy a nyertes csapat három éjszakára Rómába utazik, ahol Misha Collins meghívja őket vacsorázni. (Ha nem tudod, ki az a Misha Collins, a Google jó barátod.)
Az egész játék egy világrekord-kísérlet. 500 csapatnak kellett összegyűlnie, 621 van, öt kincset kell beszerezni ahhoz, hogy a csapatot beleszámolják a kísérletbe. Azért tudni, hogy részt vettem valamiben, ami rekordot dönt, igencsak jó érzés, főleg, mivel remegő kezeim miatt valószínűleg a Domino Day-en való részvétel olyan álom, ami izé... csak álom marad.

Igazából azzal már máris nyertem, hogy mint a verseny résztvevőjének, Misha majd küldeni fog egy karácsonyi lapot, de ugyan, miért elégedjek meg ennyivel?

Az egyetlen dolog, amitől kicsit tartottam, a csapat volt, ugyanis random lettek összeválogatva. Nehezen barátkozok emberekkel, pláne olyan emberekkel, akikről pár órája még semmit sem tudtam, most meg hirtelen legjobb pajtásoknak kell lennünk, hogy győzelemre segítsük egymást. Kár volt félnem, a 382-es csapat, összes tagja hihetetlenül bolond és jófej leányzó (nem hiszem, hogy túl sok fiú venne részt a versenyben...), és remélem, majd tartjuk a játék után is kapcsolatot.

Most pedig jöhet a kérdés: de Bebe, mégis milyen kincseket kell összegyűjteni? Pár levelet az utcáról? Három fekete autó fényképét?
Ó, nem, nem.
Mivel még csak pár órája indult az egész, a legegyszerűbb dolgokat sikerült eddig megcsinálnunk, amik a következők:

Fényképek:
- Egy csábító kép a lábujj-dekoltázsról.
- Majonéz, meglepő, ám ugyanakkor hasznos használata
- Egy nő, fején alsóneművel, amire a GISHWHES szó van írva. A szemeinek látszódnia kell a lábaknak való lyukakon keresztül.
- Hat szék egymás tetejére tornyozva egy előkertben.
- Laptop filcből készítve. A képen látszódnia kell a képernyőnek és billentyűzetnek is.
- Spenót a fogad közé ragadva.
- Egy préselt pitypang, latin névvel együtt, természetesen.
- Egy nő, vagy férfi, hat vörös könyvvel a fején, egy kutya mellett állva.

Videók:
- Mutasd be a kedvenc táncmozdulatod.

Ha valakit érdekel a teljes lista, meg lehet tekinteni itt:
http://greatestinternationalscavengerhunttheworldhaseverseen.com/list-of-items/
És ha esetleg valaki szeretne segíteni nekem, nagyon szívesen veszek bármiféle felajánlást, és ígérem, mikor megnyerjük a versenyt, szerzek aláírást Mishától.

Egészen konkréten egy feladatban szeretnék segítséget kérni:
- Rubik kocka összetörése a Szent István Bazilika lépcsőjén.

Igen, a budapesti Szent István Bazilika lépcsőjén. Fényképes bizonyítékkal, persze, másképp nem sokra megyek vele. Elvileg a listán szereplő összes kincs legális, de Mishánál sose lehet tudni. Tudom, hogy vannak köztetek nagyon bátor, és nekem nagyon segíteni vágyó emberek.

(Akit érdekel, minek a rövidítése a GISHWHES, nézze meg a honlap címét, és rá fog jönni.)

Igaza volt Mishának az e-mailben, amit küldött. Életem végéig bántam volna, ha nem regisztrálok erre a játékra. És az olyan döntésekből, amiket nagyon sokáig bánni fogok, hát köszönöm, elegem van.


HAJRÁ 382-ES CSAPAT!




5 megjegyzés:

  1. sok sikert! :)
    és ha szükség van rám, a 119-esben és a 124-esben tudok segítni.:)

    VálaszTörlés
  2. Úristen! Hát ez fantasztikuss!!! Hajrá hajrááá :D

    VálaszTörlés
  3. Hajrá!!!!!!!! Mondanom sem kell, de ha találkozol Mishával, akkor kérlek, könyörgöm neked, hogy helyettem is csókolgasd össze :D
    Azt pedig, hogy van aki nem ismeri Misha Collins-t el se akarom képzelni...hova fajulna különben ez a világ?? :D Ahogy olvasgatlak, egyre kevésbé tudom elképzelni, hogy nehezen barátkozós vagy zárt ember lennél :) Csak bátran, és én nagyon szurkolok nektek :]

    VálaszTörlés
  4. hát pedig van, sőt, hogy tetézzem a borzalmakat, azt hittem lány (Misha Bartonból kiindulva)
    [Bertus letagadhatsz nyugodtan. most az egyszer.]

    VálaszTörlés