2012. május 14., hétfő

A Youtube egy köcsög

És a Google is az.
Legszívesebben ezt most ki sem fejteném, de muszáj lesz. 

Szóval, elhatároztam, hogy kitörlöm a nyomorult Google+ profilom, mert semmire sem jó. Direkt megnéztem, a kitörlés előtt, volt egy helyes kis tájékoztató arról, mi fog elveszni, és mi nem. Nos, azt írták, a profilom, szépen el fog tűnni, meg a kommentek, amiket írtam (mondjuk ilyesmit nem csináltam, mivel mint már mondtam, az égvilágon ennek a motherfucking oldal felé sem néztem), és a többi. Direkt ki volt emelve, hogy minden, ami nem a Google+-hoz kapcsolódik, meg fog maradni. Gmail, és minden, ami nem Google+-os dolog. Én megnyugodtam, mennék fel Youtube-ra, hogy felvegyem a Bebe TV-m legújabb részét, erre kiírja ez a... sajnálom, nincs elég angol szitokszó arra, hogy kifejezzem mennyire dühös vagyok, szóval anyu, meg mindenki, aki túl kiskorúnak, vagy tiszta lelkűnek érzi magát, ugorja át ezt a pár szavacskát... mocskos kicseszett rohadt húsgolyókból álló kibaszottt tehénokádék (de szép költői káromkodásra sikeredett ez, ilyen, mikor előbújik az emberből a kultúra), hogy nem kapcsolódik egy videó sem a csatornámhoz.

mi
Mi?
MIIIII?????

Ha tudnám, hogy a Youtube, vagy éppen a Google, foglalkozik ilyenekkel, hát most egészen biztos írnék nekik egy párszáz oldalas levelet arról, mennyire szeretném, ha az összes dolgozójuk orálisan kielégítné egymást, aztán szépen rituális öngyilkosságot követnének el, például úgy, hogy egymás kezét fogva, szépen leugranak a Grand Canyon mélyébe. 
A videókat, a legelső kivételével, mert azt közvetlen Youtube-ra töltöttem fel, természetesen visszatöltöm. De pont a legelső volt a kedvencem, szóval ezért ismét jár nekik egy óriási kapdbeanemlétezőfaszom. És amennyiben lenyugszok a következő pár órában, a mai videó sem fog elmaradni.

A szokásos programot pedig hamarosan folytatjuk, remélem ez a kis bejegyzés, senkit nem ingatott meg azon hitében, hogy én nagyon kedves, bájos, csupa mosolygós kislány vagyok.

UPDATE: Időközben már fel is került a legújabb videóblog-epizód, szokás szerint meg lehet tekinteni itt vagy itt. Nyugalom, egy csúnya szó sem hangzik el benne.

1 megjegyzés:

  1. ehh, tudom nem szép dolog most ilyet írni - bizonyára a falat bírnád kaparni olyan ideges vagy -, de én még ezen a bejegyzéseden is nagyon jót derültem :D amúgy tényleg elmehetnek a fityfenébe, velem is sokszor kiszúrt már a youtube is meg a google is...:/

    VálaszTörlés