2012. december 30., vasárnap

2012 utolsója

Mikor az ember évet zár, illik valami szép, hosszú, megemlékezős bejegyzéssel szolgálnia, azt tudom, de nekem egészen tegnap estig le sem esett, hogy holnapután már szilveszter este van, és jajj, a maják számításaival ellentétben mégiscsak megérjük azt a 2013-at. (Kész szerencse, jövőre érkezik a harmadik Vasember film, a Warm Bodies, és még sorolhatnám, annyira jó évünk lesz mozizásilag, bírja csak a pénztárcám.)
Az eddigi évekkel ellentétben még fogadalmas listát sem állítottam össze. Nem mintha bármit is betartanék valaha belőlük, és talán jobb is, hogy az idén kimarad, mert csak arra jók, mikor visszanézek rájuk, hogy na, tessék, nem sikerült semmit megvalósítanom, ugyanolyan kis nyomi maradtam mint egy éve. Azért két dolog szerepel a hirtelenjében kigondolt listán. Az első, a már évek óta visszatérő


  • Önbizalmat növelek
A második pedig egy nem teljesen komoly


  • Nekiállok a "Hogyan cserkesszük be Ben Whishaw-t?" elnevezésű, megközelítőleg ötéves tervnek.


Annak, hogy ennyire szétszórt vagyok, mindössze két oka van, az egyik, természetesen, Freddie, a második a holnapi new yorki kiruccanásom Miguellel. Az utolsó utáni pillanatig úgy nézett ki, mégsem sikerül mennünk, munka-dolgok miatt, épp ezért utolsó utáni utáni pillanatban kellett buszjegyeket foglalnunk, csomagolnunk és természetesen örülnünk, meg idegeskednünk.

Azért is hagyom itt nyugodt szívvel ezt a kissé kurta és furcsa 2012 búcsúztató bejegyzést, mert tudom, hogy majd kárpótolni foglak titeket egy jó hosszú beszámolóval. Talán kettővel is. Ezt még meglátjuk.

Legyetek jók, bulizzatok, tartsatok maratont a kedvenc sorozatotokból, ünnepeljetek úgy, ahogy a legjobban szeretnétek, én most kijelentkezek a jövő évig, de aztán júniusig még boldogítalak itt titeket. Aztán meglátjuk.

Boldog 2013-at mindenkinek!

(Időközben már vasárnap is lett. Holnap újév. Nekem meg hat óra múlva kelnem kell és busz elé futnom. Annyira szeretlek titeket, hogy még az értékes alvásidőm is írással töltöm inkább. Ráadásul Freddie-n. Tudjátok milyen időigényes ékezeteket írni? Nagyon.)

2 megjegyzés: