2013. május 23., csütörtök

Kátya és Olga költözik

Mint ígértem, itt van a vasárnapi beszámoló is. 
Mármint, akár lehetne hétvégi beszámoló is, de a szombati nap igazából csak annyi érdekes dolog történt, hogy annyi idő után Mike végre megint a büfében dolgozott, és megint láthattam a csodálatosan cuki Mike-mosolyát. Direkt megfigyeltem, ő mosolygott rám először, mielőtt én egyáltalán észhez térhettem volna.  Ráadásul már a haja is kezd kinőni, és megfelelően tud kócolódni, hála égnek. Én szívesen néztem volna meg a Star Treket, amire már olyan régóta várok, hogy igazából már nem is tudom, de arra egyelőre kicsit még tovább kell várnom. Viszont a The Great Gatsby másodjára is nagyon jó volt, Csillának nagyon tetszett elsőre is, azóta is mindketten a film zenéit hallgatjuk. 
Vasárnap aztán, mivel olyan mostanság ritka napnak ígérkezett, mikor egyáltalán nem kell gyerekekkel foglalkoznom, elhatároztuk, hogy célba vesszük az Ikeát, a lóhúsos gombócaikat, és ha ott vagyunk, megint körbenézünk bútor fronton is, mivel a fedősztorink szerint Kátyát és Olgát épp kirúgta a főbérlőjük, ezért új lakás után kell nézniük, amit természetesen ismét be kell rendezniük, új bútorokkal, meg minden ilyesmivel.
Egész korán találkoztunk (annyira korán, hogy nekem a hajam még félig vizes volt, mikor felszedtem Csillát Dínóval), és azonnal célba vettük az Ikeát. 
Következzen tehát a képes beszámoló arról, Kátya és Olga milyen álomlakást talált magának:









Ezeken a képeken a konyha, és a konyha különféle kellékei láthatóak. Mint az étkezőasztal, vagy hűtő (tökéletes méretű alkoholmentes üdítőitalok és két személy számára elegendő mikrós kaja tárolásához). Főleg a fehér szín uralkodik, de színes kiegészítőkkel, mint például bögrékkel, vagy tányérokkal, szeretnék feldobni ezt a lányok, hogy ne legyenek az egésznek túlságosan kórházhangulata. Igazából egy fro-yo helyre szeretnék, hogy hasonlítson.
Pár óriási konyhakést is kinéztek maguknak, mert olyan nem létezik, hogy két orosz kém óriási konyhakések nélkül éljen egy lakásban. Bármikor kiderülhet, hogy a békésnek hitt látogató, aki úgy tesz, mintha vodkát szeretne iszogatni velük, egy ellenséges kém, ugye.




Kanapé, képek, keretek, és egy ujjlenyomatos asztal. Díszpárnák helyett a legutóbbi ikeás látogatás alkalmával látott zöldségplüssök kerülnének a nappaliba, mert azok olyan cukik, és mindennek lehet őket nevezni csak átlagosnak nem. (A fél áruházat felkutattuk, hogy találjunk minirépát vagy brokkolit, de nem lehetett kapni sehol, csupán kiállítva láttunk egyet-egyet, de azok, természetesen le voltak rögzítve.)



Olga hálószobája. Kivéve a hátsó, függönyös részt leszámítva, az ugyanis csúnya, meg szüksége sincs rá, mivel a lányoknak olyan gardróbjuk van, amit még Carrie Bradshaw is megirigyelhetne:


Elfér benne minden, aminek egy lánynak szüksége van. Cipők, ruhák, sminkcuccok, apróbb fegyverek, minden ilyesmi.




A felső képen azok a szekrények láthatóak, ahol Kátya és Olga a titkos kémes irataikat rejtegetik, az alsón pedig a székeik a dolgozószobájukból. A fehér Kátyáé, a fekete pedig Olgáé, nehogy összetévesszék őket.

Végezetül pedig íme lakásuk legféltettebb kincse, a térkép, amin természetesen bejelölik majd az összes országot, ahol addig jártak. Addig is pedig büszkén pózolnak a csodálatos Oroszországgal, a szülőhazájukkal, amire mindig őszinte szeretettel és könnyes szemekkel gondolnak:




Persze, emellett még rengeteg mindent találtak az új lakásba, igazinak tűnő művirágokat, amiket elővehetnek, mikor vendégek érkeznek, kivilágított polcot, ahol jót mutatnának a vodkás üvegek, vagy éppen rengeteg féle színes ágyneműt. Kátya és Olga úgy érzik, nagyon jól fogják érezni magukat az új lakásban.

Csilla és Bebe viszont a nézegetés után leült ebédelni, és miután végeztek a kajával, tanakodni kezdtek, mit csináljanak... végül arra jutottak, hogy mivel az eső is esni kezdett, meg egyébként is, ennyit megérdemelnek, elmennek kicsit plázázni. Én úgyis szerettem volna egy bikinifelsőt venni magamnak, aminek jó a mérete, és egyébként is, ha valami igazán megtetszik neki, azt meg kell vennem, mert már nem sokáig lesz lehetőségem rá. A végén még úgy járok, mint a pólóval, amit a hazautamra szerettem volna megvenni, de addig halogattam, mire elfogytak. Azért remélhetőleg online még megtalálom.
A plázában nemrég nyílt egy Tesla autókiállítóterem is, ahol az új kedvenc autóim lehet megcsodálni, így gyorsan megépítettük Kátya és Olga kémautóját is:



Pár kütyü kell csak bele és bármelyik Bond megirigyelhetné, szerintem.
Nagyon rossz belegondolni, hogy alig pár hétvégénk van már csak hasonlóképp mókázni, szóval inkább ne is gondoljunk ilyesmire. Koncentráljunk a jó dolgokra.

Egy hónap múlva: A saját ágyamban alhatok. Vagyis... a saját szobámban. Oké, talán nem, de mindenképp otthon. (Az ittlétem alatt az amúgy sem épp rendezett szobám háborús övezetté alakult otthon...)

1 megjegyzés:

  1. Okés, bevallom kicsit ( ???) belaktuk a szobád, amíg nem voltál itthon...de ha minden igaz, olyan romantikus,rózsás, vintage und angol mintás lakosztállyal várunk haza, hogy ihaj :))

    VálaszTörlés